Servicii de inchirieri autoturisme in Timisoara, Sibiu si Bucuresti. La cerere se pot inchiria autoturisme pe tot teritoriul Romaniei, prin achitarea unei taxe suplimentare.
Acceptam cardurile


INCHIRIERI AUTOUTILITARE

RAIDER Truck-rental introduce ca si noutate pe piata romaneasca de servicii de transport,serviciul de inchirieri autoutilitare de medie capacitate (masa totala maxima autorizata mai mica sau egala cu 3,5 tone) si autocamionete(masa totala maxima autorizata mai mica sau egala cu 7,5 tone).
Aceste servicii va sunt oferite cu sau fara sofer, in functie de nevoile dvs.

Avantajele acestui serviciu sunt:

Cind inchiriati o autoutlitara sau o autocamioneta de la RAIDER Truck-rental, veti rezolva intr-un mod foarte convenabil si economic o nevoie urgenta de servicii de transport marfa. Marfa poate fi bunurile dvs. personale sau bunuri apartinind firmei dvs.Chiar daca sunteti o firma de tranport al carei camion s-a defectat,nu disperati: solutia este la noi. Spuneti-ne unde si cind....este deviza companiei noastre.Noi vom fi acolo unde ne cereti cu masina potrivita nevoilor dvs.

Cu o traditie in solutiile oferite pentru serviciile de transport, toate asteptarile dvs. sunt onorate de catre o companie care trateaza nevoile si bunurile dvs. cu aceeasi consideratie cu care o faceti si dvs. insiva.
Puteti alege singuri modalitatea in care doriti sa va manipulati si transportati bunurile.
La cerere,RAIDER Truck-rental va poate oferi si oameni pentru manipularea bunurilor dvs., precum si materiale specifice pentru ambalare.

Se interzice categoric transportul alimentelor perisabile,animalelor vii sau substantelor chimice(ce necesita certificat ADR),explozive,radioactive,etc. Va puteti planifica itinerariul si orarul transportului asa cum doriti.Pentru autocamionetele cu MTMA mai mare de 3,5 tone sunteti obligati conform legii romane si reglementarilor AETR sa respectati timpii de odihna si conducere si sa folositi diagramele tahograf.Parc autoutlitareCopyright 2005 Raider SRL
       
created by
Totem Iride