Servicii de inchirieri autoturisme in Timisoara, Sibiu si Bucuresti. La cerere se pot inchiria autoturisme pe tot teritoriul Romaniei, prin achitarea unei taxe suplimentare.
Acceptam cardurile
Forum de discutii - Roportal

Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online


Ce va oferim
Firma noastra va ofera servicii de inchirieri autoturisme in Bucuresti, Timisoara si Sibiu. La cerere se pot inchiria autoturisme pe tot teritoriul Romaniei, prin achitarea unei taxe suplimentare.

Parcul de autovehicule este constituit din autoturisme noi, intretinute conform prescriptiilor producatorilor. Personalul nostru specializat realizeaza o verificare minutioasa a autoturismului inaintea predarii acestuia catre client.

Incheierea contractului, predarea autoturismului catre client si ridicarea autoturismului la sfarsitul perioadei de inchiriere se face la adresa convenita cu clientul prin deplasarea agentilor nostri la sediul (adresa) clientului. Sunt acceptate orice variante rezonabile in ceea ce priveste locul si orele de predare-ridicare a autoturismului.

Serviciul este disponibil 24/24 ore. Firma isi rezerva dreptul de a cere clientilor sai confirmarea prin fax a conditiilor convenite telefonic cu clientul.


Copyright 2005 Raider SRL
       
created by
Totem Iride