Servicii de inchirieri autoturisme in Timisoara, Sibiu si Bucuresti. La cerere se pot inchiria autoturisme pe tot teritoriul Romaniei, prin achitarea unei taxe suplimentare.
Acceptam cardurile
Forum de discutii - Roportal

Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online

Conditii de inchiriere

1. Conditii generale

Clientii sunt rugati sa citeasca cu atentie contractul, fata si verso si sa confirme acceptarea termenilor prin semnarea Contractului de Inchiriere. Varsta minima a contractantului este 21 ani. Soferul desemnat trebuie sa posede un permis de conducere valid, emis de minim 1 an. Orice alta persoana desemnata de client sa conduca autoturismul inchiriat trebuie sa satisfaca limita minima de varsta de mai sus.

2. Predarea si recuperarea autoturismului

Autoturismul va fi predat catre client in conditii generale bune, fara defecte vizibile, orice reclamatie asupra conditiilor de prezentare a autoturismului va fi facuta imediat dupa predare. Clientul va returna autoturismul impreuna cu actele, accesorile si echipamentele in bune conditii la locatia, data si ora precizate in prezenta intelgere. In caz de intarziere la returnarea autoturismului mai mare de trei ore fata de ora specificata in contract (daca clientul nu anunta telefonic firma noastra) ne rezervam dreptul de a declara autoturismul catre politie ca fiind furat.
Autoturismul este predat / recuperat cu rezervorul de benzina plin. Orice lipsa constatata conform indicatiilor de la instrumentul de bord va fi suportata de client la pretul statiilor de benzina.

3. Utilizarea autoturismului

Clientul se angajeaza sa nu conduca autoturismul in contraventie cu regulamentul de circulatie pe drumurile publice sau alte reguli .
Clientul va respecta urmatoarele:
-nu va conduce ilegal (sub influenta bauturilor alcoolice, a medicamentelor si drogurilor, fara sa respecte regulile de trafic etc.);
-nu va supraincarca autoturismul, nu-l va folosi pentru transport de marfa, nu-l va folosi in curse, teste sau competitii, nu-l va folosi pentru a impinge sau remorca alte vehicole sau remorci, nu-l va folosi in mod inadecvat (in neconcordanta cu instructiunilor de folosire a autoturismului emise de producatorul acestuia);
-nu va efectua reparatii asupra autoturismului decat la garaje auto autorizate;
-nu va lasa masina deschisa (usi, geamuri, compartiment bagaje) sau cu cheile in contact.

Conducerea de catre client sau de catre un prepus al acestuia a autoturismului inchiriat sub inflenta bauturilor alcoolice sau fara permis de conducere valabil pe teritoriul Romaniei,daca are ca efect producerea unui accident de circulatie,duce automat la excluderea de la plata a daunei provocate autoturismului companiei noastre de catre societatea de asigurare.Acest lucru va implica plata integrala de catre client a valorii daunei,iar in caz de dauna totala,plata valorii totale inregistrate in contabilitate a autoturismului.
Prin semnarea acestui contract,clientul recunoaste ca titlu executoriu si irevocabil plata daunei in caz de accidente produse datorita conducerii sub influenta alcoolului sau fara permis de conducere valabil.

4. Plati

Platile se fac cash sau card de credit embosat VISA sau MASTER CARD,in moneda nationala romaneasca.Nu putem accepta la plata,cardurile destinate doar mediului electronic,gen VISA ELECTRON,etc.Pentru plata cu cardul se percepe un comision de 2% din valoarea tranzactiei . Preturile includ intretinerea, uleiuri, TVA, asigurare catre terti. Perioada minima de inchiriere este de o zi (24 ore). Prima ora de intarziere la returnare este gratuita. Pentru urmatoarele 3 ore de intarziere se percepe un tarif suplimentar pentru o jumatate zi de inchiriere. Peste 3 ore de intarziere la returnare se va percepe un tarif suplimentar de o zi de inchiriere.
Firma noastra isi rezerva dreptul de a cere depunerea de catre client a unei garantii intre 150-300 Euro. Aceasta suma va fi returnata la returnarea autoturismului. Acest depozit va fi utilizat pentru tarifarea suplimentara in cazuri de distrugeri constatate in interiorul sau exteriorul autoturismului, furt ale partilor autoturismului, pierderea documentelor oficiale ale autoturismului (50 Euro) sau ale cheilor autoturismului (150 Euro).

5. Asigurarea

Asigurarea pentru autoturismul inchiriat include acoperirea pagubelor la terti, pe teritoriul Romaniei, conform legilor in vigoare. Vehicolul este asigurat numai pentru perioada de inchiriere specificata in contract. Dupa aceasta perioada, daca nu a intervenit o prelungire a contractului, firma noastra isi declina orice responsabilitate pentru accidente in care clientul poate fi implicat si pentru care acesta va fi unic responsabil. Asigurarea nu acopera transportul cu autoturismul a materialelor periculoase. Firma nu isi asuma nici o responsabilitate pentru obiecte lasate in vehicol, in timpul perioadei de inchiriere. Firma noastra nu poate fi raspunzatoare pentru nici o ranire a clientului sau a persoanelor care-l insotesc in timpul utilizarii autoturismului.

6. Intretinere si reparatii

In timpul derularii contractului, clientul trebuie sa verifice nivelele de ulei si apa la motor. Pentru eventuale completari pentru care solicita recuperarea sumelor cheltuite va trebui sa prezinte facturi doveditoare. Nu se vor returna sumele cheltuite pentru lichidele utilizate la spalarea parbrizului. Orice reparatie asupra autoturismului se va face numai cu acceptul scris si conform cu instructiunile firmei noastre. Pentru recuperarea sumelor cheltuite cu reparatii se va prezenta atat facturi doveditoare impreuna cu lista detaliata a componentelor schimbate cat si componentele defecte.

7. Accidente, furt

Clientul accepta sa protejeze interesele firmei noastre si a asiguratorului in caz de accident, furt sau distrugeri asupra autoturismului prin:
a) obtinerea numelor si adreselor partilor implicate precum si a eventualilor martori la evenimente;
b) neparasirea autoturismului inainte asigurarii sigurantei depozitarii acestuia;
c) informarea firmei noastre prin telefon in caz de accident grav.

8. Jurisdictie

Orice litigiu ce apare in derularea prezentului contract referitor la aplicarea termenilor si conditiilor va fi supus instantelor competente a jurisdictiei din Sibiu, Romania.

| Tarife | Parc autovehicule | Parc autoutlitare | Rezervari | Conditii inchiriere |
Copyright 2005 Raider SRL
       
created by
Totem Iride