Servicii de inchirieri autoturisme in Timisoara, Sibiu si Bucuresti. La cerere se pot inchiria autoturisme pe tot teritoriul Romaniei, prin achitarea unei taxe suplimentare.
Acceptam cardurile
Forum de discutii - Roportal

Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online
ALPINISM UTILITAR

Firma noastra dispune de personal specializat si echipamente moderne pentru executarea oricaror lucrari la inaltime, in conditii de risc minim si randament maxim. Lucrarile efectuate pana in prezent acopera o paleta larga de domenii din care amintim:Reparatii acoperisuri din tigla si tabla
Lucrari in domeniul telecomunicatiilor (montaje suporti, antene GSM, pozat paturi de cabluri, ridicat si montat centrale GSM)
Lucrari de reparatii, renovari si intretinere la obiective greu accesibile (vopsitorii la poduri rulante si macarale, vopsitorii anticorozive la stalpi de inalta tensiune, renovari fatade cladiri)
Lucrari curente la cortine termopan (intretinere, curatare, etansare cortine termopan)
Montaje reclame, sigle luminoase, instalatii aer conditionat.

Beneficiarii nostrii sunt institutii de prestigiu printre care: MOBILROM SA, MOBIFON SA, ALCATEL SA, MITROPOLIA BANATULUI, EPISCOPIA ROMANO-CATOLICA, EUROCONSTRUCT SA, ERICSSON, BEGA SA, B.R.D., ASIROM, AIG.Copyright 2005 Raider SRL
       
created by
Totem Iride